Námořnické ruKÁVky aneb Den světového námořnictva, který nebyl

Vždycky všem říkám, aby nevěřili všemu, co se píše na internetu. Každý si tam může napsat co chce, bez ohledu na to, jestli je to pravda. A tentokrát jsem nachytala sama sebe! Rozhodla jsem se totiž, že Vám postupně představím všechny kolekce ruKÁVku. Přemýšlela jsem, kterou kolekci vybrat jako první, a tak když na mě na internetu vyskočil „Den světového námořnictva“, řekla jsem si, to bude ono.

dve kavy

Nachystala jsem si ruKÁVky, doplnila do e-shopu ty, které tam chyběly a chystala se napsat tento článek. Začala jsem znovu hledat heslo „den světového námořnictva“, které se mi před pár dny ukázalo k datu 17. 3. na Wikipedii. Trochu jsem si říkala, že ten název není úplně ono, že bych to spíš pojmenovala Světový den námořnictva, ale narazila jsem už i na divnější oslavné dny, tak jsem to přešla.

Hledám, hledám, a najednou na mě vyskočilo úplně jiné datum! Jedno 23. 9. a druhé 25. 6. Žádného 17. 3.! Chvíli jsem si říkala, že už jsem asi unavená, ale bylo to tak. Nachystala jsem s velkou parádou námořnickou kolekci ke zveřejnění „v ten pravý den“ a on vůbec nebyl!  Z toho plyne sice jasné ponaučení, ale nakonec si říkám, když nemáme to moře, proč bychom to nemohli slavit zrovna 17. 3.!

Kolekce inspirovaná námořnickými motivy vznikla jako jedna z prvních. Jsem totiž veliký milovník moře, mořského vzduchu, šplouchání vln, sluníčka a pláží. A tak, když jsem v galanterii uviděla všechny ty látky, knoflíky, přívěsky a vzorovky s kotvami, kormidly a plachetnicemi, měla jsem jasno. Taková malá vzpomínka na prázdniny u moře, na řece nebo na rybníku. A až pojedete příště někam k vodě, vemte s sebou i ruKÁVek! Díky němu se vám už nevylije osvěžující koktejl, až budou vlny s lodí zase házet.
námořnický ruKÁVek - Míša ořez

A teď už bych vám ráda představila kolekci originálních ruKÁVků. Od každého je jen jeden kus! Proč to tak je a další vlastnosti a způsoby použití si přečtěte ve článku 10 + 1 důvod, proč nutně potřebujete ruKÁVek. 

Zpět do obchodu