Co je ruKÁVek na plech a jak se používá

ruKÁVek na plech banner do článku

 

RuKÁVek na kávu vznikl proto, že neumím jezdit na kole a držet při tom kelímek s kávou. A kolo bylo také u vzniku ruKÁVku na plech. Otevřenou a nedopitou plechovku si totiž úplně pohodlně do držáku na pití neodložíte. V tomto článku se dozvíte, jaké další skvělé vlastnosti má a jak ho využijete opravdu naplno.

 

  • odepínací ouško - dá se tak jednoduše zavěsit třeba i na madlo kočárku. Já v něm nosím malou minerálku, zavěsím pak ruKÁVek na ucho batohu, protože nemá boční kapsy a vevnitř zbytečně zabírá místo.
  • chrání ruce - pokud si s oblibou dáte nápoj v ledové plechovce, za chvíli vám začnou mrznout prsty, obzvlášť v zimě. Rukavice problém často neřeší, protože plechovka klouže. Softshellový ruKÁVek se příjemně drží, protože je měkký a chlad se skrz něj nedostane.
  • udržuje teplotu - zimní softshell nebo letní softshell v kombinaci s fleecem zajišťuje větší stabilitu teploty. V parném létě ocením každou minutku, kdy je nápoj ještě studený a osvěžující a díky ruKÁVku se toho dá jednoduše dosáhnout.

ruKÁVek - zuzčin tip

Každý ruKÁVek je ušitý s láskou v Českém ráji, ale srdcem na Lašsku.

Zpět do obchodu